Novi videospot - Čas vrtiljak

Novi videospot - ...
Aktualno
Čas vrtiljak Ansambel Javor iz Črnega Vrha nad Idrijo v prihajajočih poletnih dneh predstavlja nov videospot z naslovom Čas vrtiljak. Nastal je ...
Preberi več... Zoom

Ob 15-letnici delovanja narodno zabavnega ansambla Javor je izšel četrti glasbeni projekt s pomenljivim naslovom Prijateljstvo nekaj velja

PRIJATELJSTVO NEKAJ VELJA

Ansambel Javor "Na božično noč"

na bozicno nocV adventnem času je ansambel Javor posnel novo božično skladbo z naslovom »Na božično noč«. Pesem opisuje starčka, ki ob prazni mizi z rožnim vencem sameva na božični večer, medtem ko drugi razkošno proslavljajo in se veselijo… Skladba je delo tekstopiske Vere Kumprej, glasbo je ustvaril Primož Merlak, ostali člani pa so poskrbeli za aranžma. Z violino se je pridružila Tjaša Žgavec, hčerka Florjane in Blaža Žgavca.

Za ansambel Javor je leto, ki je skoraj za nami zelo uspešno. Spomladi smo v Logatcu praznovali 15-letnico delovanja in izdali četrti glasbeni projekt z naslovom Prijateljstvo nekaj velja. Koncert je bil odskočna deska v sezono porok, veselic, koncertov in ostalih praznovanj.

 

na bozicno noc 2Novi član Jernej Štremfelj se je v prvi sezoni igranj odlično izkazal. Obvladuje ritem kitaro, klavirsko harmoniko, klaviature in vokal. Preizkusil se je tudi kot avtor glasbe. Izdelek bomo predstavili v naslednjih mesecih.

V letu ki prihaja, vam ansambel Javor želi vse dobro, ob prihajajočih praznikih pa veliko topline in radosti v krogu vaših najdražjih!

YouTube audio >

 

 

 

 

 

Ansambel JAVOR, Črni Vrh 117, 5274 Črni Vrh nad Idrijo

 Tel.: 05 37 77 391, mob.: 041 528 667. e-mail: ansambel.javor@gmail.com

 

 

 

 

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih