Novi videospot - Čas vrtiljak

Novi videospot - ...
Aktualno
Čas vrtiljak Ansambel Javor iz Črnega Vrha nad Idrijo v prihajajočih poletnih dneh predstavlja nov videospot z naslovom Čas vrtiljak. Nastal je ...
Preberi več... Zoom

Ob 15-letnici delovanja narodno zabavnega ansambla Javor je izšel četrti glasbeni projekt s pomenljivim naslovom Prijateljstvo nekaj velja

PRIJATELJSTVO NEKAJ VELJA

cas vrtiljak 1Čas vrtiljak

Ansambel Javor iz Črnega Vrha nad Idrijo v prihajajočih poletnih dneh predstavlja nov videospot z naslovom Čas vrtiljak. Nastal je na Šentviški Gori v vasi Polje, na kmetiji Drole. Vsi domači so se Izkazali kot odlični gostitelji, za kar se jim člani ansambla iskreno zahvaljujemo. Posebnost novega videospota je, da so vsi nastopajoči sorodniki ali prijatelji ansambla Javor. Pobuda za nastanek pesmi je nastala s strani Tjaše Žgavec, ki je strastna ljubiteljica konj, narave in dobre glasbe. Glavna igralca Alenka Trček in Metod Drole sta lepo predstavila ljubezensko zgodbo, ki je nadgrajena z devetimi konjeniki: Ana Vidmar Kodelja, Karin Trček, Metka Podobnik, Aljaž Likar, Primož Rejc, Robert Rupnik, Lara Plesničar Sandi Štrukelj in Tjaša Žgavec. Zgodbo so popestrili tudi Peter Slavec, ter otroci Hana, Manca in Matevž Merlak. Ansambel Javor se zahvaljuje vsem, ki so prispevali svoj delež k nastalemu projektu in pa seveda še posebej tudi našim zvestim Sponzorjem, ki nam stojijo ob strani:

cas vrtiljak 2BMC Podlipa
Kamnolom MIVŠEK
ALULIV KAVČIČ Logatec
Matjaž Govekar s.p. Jelični Vrh
Jure Bizjak s.p. Godovič
EBMPAPST
Ogled videospota na: https://youtu.be/iziwsXKjlhY

Ansambel Javor "Na božično noč"

na bozicno nocV adventnem času je ansambel Javor posnel novo božično skladbo z naslovom »Na božično noč«. Pesem opisuje starčka, ki ob prazni mizi z rožnim vencem sameva na božični večer, medtem ko drugi razkošno proslavljajo in se veselijo… Skladba je delo tekstopiske Vere Kumprej, glasbo je ustvaril Primož Merlak, ostali člani pa so poskrbeli za aranžma. Z violino se je pridružila Tjaša Žgavec, hčerka Florjane in Blaža Žgavca.

Za ansambel Javor je leto, ki je skoraj za nami zelo uspešno. Spomladi smo v Logatcu praznovali 15-letnico delovanja in izdali četrti glasbeni projekt z naslovom Prijateljstvo nekaj velja. Koncert je bil odskočna deska v sezono porok, veselic, koncertov in ostalih praznovanj.

 

na bozicno noc 2Novi član Jernej Štremfelj se je v prvi sezoni igranj odlično izkazal. Obvladuje ritem kitaro, klavirsko harmoniko, klaviature in vokal. Preizkusil se je tudi kot avtor glasbe. Izdelek bomo predstavili v naslednjih mesecih.

V letu ki prihaja, vam ansambel Javor želi vse dobro, ob prihajajočih praznikih pa veliko topline in radosti v krogu vaših najdražjih!

YouTube audio >

Koncert ob 15-letnici ansambla

Javor 15 let ansambel JAVOR 1

Več v fotogaleriji >>

 

 

 

 

 

Ansambel JAVOR, Črni Vrh 117, 5274 Črni Vrh nad Idrijo

 Tel.: 05 37 77 391, mob.: 041 528 667. e-mail: ansambel.javor@gmail.com

 

 

 

 

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih